Evenementen

Open dag TV Moordrecht

March 21, 2020

Op zondag 22 maart 2020 organiseert Tennisvereniging Moordrecht in samenwerking met Tennisschool Davy Visser een open dag voor zowel jeugd als senioren. Voor alle leeftijdscategorieën  zijn er veel tennisactiviteiten waaraan meegedaan kan worden. Zo wordt er zowel voor de jeugd als voor de senioren een clinic georganiseerd, zijn er voor de kids tijdens het prijzenslag leuke prijsjes te verdienen, is er een springkussen aanwezig, staan er na afloop limonade en pannenkoeken klaar en kunnen de volwassen onder andere meten hoe hard ze kunnen slaan.

 

Vind jij of ken jij iemand die het leuk vind om kennis te maken met deze mooie sport bij een gezellige vereniging? Twijfel dan niet en kom gezellig langs of stuur je vriendje/vriendinnetje/papa/mama/oom/tante langs tijdens deze gezellige dag.

Het schema voor deze dag:

09:45     Warming Up:
10.00     Tennisclinic voor jeugd 4 t/m 6 jaar
10.45     Pannenkoeken jeugd t/m 6 jaar
11.00     Tennisclinic jeugd vanaf 7 jaar
11.45     Pannenkoeken voor jeugd vanaf 7 jaar
12.00    Tennisclinic voor volwassenen
12.45     Snelheidsmeter service (met certificaat)

Wij hopen veel mensen te mogen verwelkomen op ons gezellige park!

Tennisvereniging Moordrecht, Sportlaan7, 2841EB, Moordrecht

Open dag VLTC

10.00 uur

March 28, 2020

Op zondag 29 maart 2020 organiseert Tennisschool Davy Visser in samenwerkingen met Tennisschool van der Waal en tennisvereniging VLTC een open dag voor jeugd van 4 t/m 17 jaar. Tijdens deze dag worden er meerdere clinics gegeven aan kinderen. Tijdens deze clinics zullen de ouders voorzien worden van alle nodige informatie rondom de tennislessen en de vereniging. Je hoeft je niet op te geven, kom gewoon langs!!

Please reload