top of page
Lesreglement Tennisschool Davy Visser

1. Een lesuur duurt 50 minuten, een ½ lesuur duurt 25 minuten. 
 

2. De les gaat altijd door op de aangegeven dagen en tijden, tenzij de trainer/ster afbelt. Deze les wordt dan doorgeschoven naar een nader te bepalen dag en tijdstip.

3. Mocht de tennisleraar onverhoopt verhinderd zijn, dan kunnen lessen worden overgenomen door een andere vakbekwame tennisleraar.

4. Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk in homogene groepen te trainen.

5. Bij incomplete groepen heeft de tennisschool het recht om de cursus in tekorten. Of de leerlingen krijgen de mogelijkheid om bij te betalen.

6. In geval van blessures, ziekte, et cetera van de leerling kan alleen tot teruggave van het lesgeld worden overgegaan als de vrijgekomen trainingsplaats door iemand anders wordt ingenomen.

7. Indien lessen door eigen toedoen worden gemist, kunnen deze niet ingehaald worden.

8. In het geval van het uitvallen van een groepsles door regen, zal de eerste vervallen regenles worden ingehaald, de tweede vervallen regenles niet, de derde vervallen regenles wel, etc, etc.

9. Betaling van de verschuldigde lesgelden dient te worden voldaan op de navolgende wijze:
A. Door overboeking van het op het factuur vermelde totaalbedrag
B. Door contante betaling op de baan

10. Wanneer men zich opgeeft, verplicht men zich tot betaling van het gehele bedrag. Men kan tot uiterlijk een dag voor de start van de eerste les nog afmelden en is dan geen betaling verschuldigd. Men moet wel schriftelijk afmelden.

11. Aanmelding voor een cursus houdt in dat men akkoord gaat met het lesreglement.

12. Wanneer er na meer dan 25 minuten de les wordt gestaakt i.v.m. regen, dan zal die les worden beschouwd als zijnde gegeven.

13. De tennisleraar is niet verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen en eventuele daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van de cursisten tijdens trainingen en/of evenementen.

14. Tennisschool Davy Visser heeft de beschikking over meerdere trainers. U kunt uw voorkeur voor trainer/trainster opgeven, maar dit biedt geen garantie dat u ingedeeld wordt bij deze trainer/trainster. Er zal uiteraard geprobeerd worden rekening te houden met uw voorkeur.
 

15. De trainer zal uiterlijk 1 week voorafgaand aan de start van de lessen telefonisch of per email berichten in welke groep de cursist geplaatst wordt.
 

16. Cursisten gaan er mee akkoord dat zij e-mails krijgen over lessen, evenementen en andere activiteiten die de verenigingen of de trainer onderneemt.
 

17. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend.

bottom of page