top of page
Lessoorten en tarieven
Groepsles

Een cursus van 15-16 weken in een groepje van 3-5 personen. Tijdens deze cursus krijgt elke cursist de aandacht die hij/zij nodig heeft en men kan dit direct in groepsvorm (enkelspel of dubbelspel) oefenen in aanwezigheid van de trainer. De cursus is gericht op alle facetten van het tennisspel (techniek, tactiek, mentaal, conditie, etc).
Privé-les

Cursus van 10-15 weken, waarin de volledige aandacht uitgaat naar de cursist, wat de snelheid waarmee de resultaten geboekt worden, verhoogd. Samen met de trainer kunnen alle aspecten, onderdelen en situaties getraind worden op de baan. Deze cursus is er in 30, 45 en 60 minuten.
Duo-les
 

Deze cursus is vergelijkbaar met privé-les, alleen dan met z’n tweeën. Dit scheelt in de kosten. Ook deze cursus is er in 30, 45 en 60 minuten.

 

Tenniskids


Deze cursus is speciaal ontworpen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Tenniskids bereidt de kinderen voor op het spelen op groot veld, met een normale tennisbal. Door middel van speciale zachtere en/of grotere ballen en een kleiner veld, kan ieder kind op zijn eigen niveau en op een leuke uitdagende manier het tennissen leren. Door de materialen en oefeningen af te stemmen op de (cognitieve en motorische) mogelijkheden van jeugdleden spelen ze vrijwel direct een rally. En dat maakt tennis leuk!

Competitietraining

 

Trainen met het competitieteam. Voorafgaand en tijdens de competitie trainen met je team om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de competitie. Tijdens deze trainingen kun je oefenen op datgene wat tijdens de wedstrijden nog niet zo goed ging. Na de competitie stoppen de lessen.

Tarieven voorjaar 2019

 

TV Moordrecht

VLTC

Schermafbeelding 2019-02-19 om 22.14.15.
Schermafbeelding 2019-02-19 om 22.17.32.
bottom of page