Over ons


Mijn naam is Davy Visser, 34 jaar oud en ik woon in Moordrecht. Ik ben op 6 jarige leeftijd begonnen met tennissen bij Alexandria ’66 (tegenwoordig PhAro) en was al snel verknocht aan het spelletje. Ik wist al heel snel dat ik van mijn hobby, of beter gezegd mijn passie, mijn beroep wilde maken.


Opleiding en tennisvaardigheden
Na het behalen van mijn HAVO diploma ben ik gaan studeren aan de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding, waar ik mijn Tennislicentie A heb gehaald. Inmiddels heb ik ook mijn B-licentie op zak en ben ik in het bezit van de certificaten Tenniskids I, II, III, Senior Plus, Mentale vaardigheden en Conditietraining topsport. 
Sinds 1 maart 2015 verzorg ik samen met Martijn van der Waal de lessen bij VLTC en sinds 1 maart 2016 bij TV Moordrecht. 


Mijn CV in een notendop
Ik ben begonnen met lesgeven bij Return Tennis  tijdens mijn studie in 2003. Via een aantal uitdagingen, waarvan onder andere het opzetten van een eigen tennisschool in 2008 en trainingen verzorgen voor Return Tennis, ben ik weer uitgekomen bij het opnieuw opzetten en uitbreiden van mijn eigen tennisschool.
 
Zelf ben ik als speler actief in het toernooiencircuit in de categorie 2 en probeer mezelf elke week nog te verbeteren. Dit enthousiasme probeer ik over te brengen op mijn cursisten. Plezier en doorzettingsvermogen zijn twee van de belangrijkste drijfveren om het beste te leren. Ik hoop dat ik met mijn ervaring en enthousiasme leden van TV Moordrecht en VLTC nog meer plezier in en verbetering van hun eigen spel kan bezorgen.